måndag 27 april 2009

Första OP-jouren

..går Ola inatt. Mycket jourer kommande vecka. Idag är det en extrajour. Sen kommer ordinarie 1, 3, 5, och 7 maj. Ska bli fint väder så det kan bli skojigt värre...

Idag har det varit 25 grader varmt. Inte så soligt men varmt. Imorrn skulle det bli lite sämre o sen på ons sol igen o varmt. Nu är det äntligen vår på riktigt!

Tvättstugan är nästan klar. Pappa ska bara komma o sätta fast bänkskivan och foga den med silicon. Vi har monterat en del köksskåp som vi ställt i lekrummet så vi har nåt att ha saker i. gamla tvättstugan är helt riven ner till innervägg. Nästa steg där är att ta bort radiatorn och golvmattan, fixa brunnen och eliminera fallet för att inte tala om att vår elektriker måste komma o dra el. Känns som det behöver sys ihop lite med tidsplan på alla o sådär... Vill ju inte stå utan kök längre än nödvändigt.

Idag har vi varit på möte på dagis med specialpedagogen. Vi tycker utvecklingen går framåt och lägger inte på mer grejer nu utan avvaktar logopedbedömningen. Nya ord kommer senast:

anka, kackakacka..
ka! (katt)
ouuuuu (muuu/kossa)
jaja! som rop åt oss alla har definiterats till aaaja (mamma) papa och Iiija (Ida)
(ö)ssa (mössa)
öja (tröja)
saa! (slut)
ssssss (orm)
han tecknar "kom"

...o så har jag säkert glömt nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar