måndag 1 november 2010

Stockholmsresa fredag



Vi har varit på äventyr. Anton har äntligen fått åka tåg. Och inte nog med det han har åkt tunnelbana, buss, spårvagn och bergbana också. Men vi tar det från början.

Det har tjatats hela veckan om när vi egentligen skulle åka. Så på fredag när jag hämtade på dagis/skolan efter lunch kom det igen "ska vi åka tåg nu?!?" Ja, snart, ska bara packa grejer först. Medan jag sen försökte få med allt som skulle med tjatades det vidare, o busades o härjades...
Ola kom hem o packade det sista o sen gick vi till tåget med våra väskor. Tåg 16.53 mot Stockholm var i tid, vi hittade våra platser och uppspelta barn tittade på allt.





Ida började rätt snart att rita och undrade på allvar om vi inte var framme snart då vi var i Västerås. Ungefär där började Anton också tycka att det var rätt bra med tåg o tyckte också att vi skulle vara framme snart, det hade ju blivit mörkt ute också så det var ju inte så mycket att titta på. Vi fikade lite o snart var vi i Sumpan, o då ÄR man ju nästan framme.

Några minuter sena anlände vi till Stockholms central. Följde lemmeltåget till T-centralen och tåg röd linje mot Mörby centrum. Spännande att åka tåg under marken!

Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar