lördag 23 maj 2009

Slappardag i stugan

Solen sken från klarblå himmel och bortsett från en lite kall vind så har det varit underbart. Ska man klaga kunde det varit nåra grader varmare också men men... Jag lyckades bli tomat i ansiktet ändå. Barnen lekte sig trötta. Cyklade, hoppade hade, kastade ringar, tvättade dockan, lekte jaga lekar av olika sorter. Min bok är utläst. Det är en lisa för själen att bara vara här o vara.

Igår regnade det nästan hela dagen. Ser ut att hinna plocka ur resten ur köket när vi kommer hem imorrn. Må fm, hela ons och to fm river pappa. Målet är att det ska komma upp reglar på mellanväggen innan de åker till Grekland 4/6 så M kan dra el medan de är på semester. Sen kan pappa börja med köket förhoppningsvis heltid medan vi är på semester. Vore ju guld om det vore nåt så när klart sen men det är nog en önskedröm.

Vi fick inbjudan till bröllop med posten i torsdags. Så skoj!! Ska bara komma i en klänning av nån sort och fixa barnvakt över natten plus övernattning så klart eftersom vi inte vill köra hem 30 mil mitt i natten o definitivt inte vara nyktra båda heller...

Anton har babblat hela dan...
fafa amo
oartikulerade men ändå meningar om div saker... var är Ida/fafa? tröjan/byxorna/skorna
Vi har tittat på fåren Bäää och flygplan, båtar o en massa bilar BIII!
Viktigaste är att han vill och han försöker och blir glad när vi förstår plus att det går framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar