lördag 25 juli 2009

Så sent det blev

..idag igen. Har röjt lite överallt. Ut med allt spån och nästan alla kartonger ur köket. Ola åkte med det till återvinningen, o han verkar ha fastnat hos sina föräldrar där han skulle hämta lite mat som blev över idag. På begravningssamkvämet.

Så har jag letat på sängen i lekrummet så om barnen vill så kan de kolla på film där imorrn. Men det ska ju vara fint så de får nog vara ute.
Flyttat in specerierna i nya skåpen som står på plats har jag gjort också. Ingen vidare ordning blev det men det är lättare att hitta grejerna nu än när de stod i kassar. :)
Vi flyttade bort hinderlöpningen från vardagsrummet och parkettresterna från hallen också, rikigt skönt.

Idag har pappa jobbat halvdag. Han fixade till skåpen över kyl/frys så det blir bra fast det inte finns skåp som är lagom höga.

I helgen ska jag montera lite lådor o skruva i skåpen. Alla utom ett sitter fast. Annars är det det vanliga helggörat. Städa. Det är mycket saker överallt. Byta lakan.

Imorrn ska Ola sova länge eftersom han går på jour kl 18. Lillebror kommer hit vid 12taget. Mina föräldrar ska på 60 års fest hos mammas syster o lillebror fick inte följa med, så istället för att sitta hemma själv så kommer han hit. :) På kvällen ska vi hämta vår galna syster som springer ultra i Hallsberg. Sen blir det maaaaat o snacka skulle jag tro... Trevligt värre. Hoppas barnen somnar snällt.

Söndag har vi inga planer för mer än att Ola ska sova då. Kanske åker ut till mamma med syskonen. Vet inte när syster ska åka hem.

Måndag är det bygge igen.
Isolering på vinden runt fläkten.
Fläktmontage.
Bygge av hylla bredvid inbyggnadsskåpet (måste skaffa material)
Sista passbitarna.
Takanslutning.
Tillverkning av delar till lådan till spotarna (material här med).
Sidor på mellanväggen
Spotmontage i bardisk
Belysning (kanske ska köpa lamporna då)
Fria hyllor (material)
Annan el
Sockelmontage
Luckor...
Hmm det räcker nog inte med en dag på det där... snarare 3. Kanske.

Men där hade vi nog agendan för söndag em... :)

På måndag skulle Leif kolla priserna han kan köpa dörr för.
Pappa ska vi skicka till Beijer.
Vi måste kolla tapeter, kakel och blandare samt spackla.

Idag begravde vi Olas farmor Ingrid Persson som blev 90 år. Äntligen får du vila.
Barnen var hemma med mormor (som kom in till stan) och morfar som ju slutade jobba då. Sen kom morbror också när han slutat laga mat på USÖ.

Nu är jag hungrig så det är bäst jag sover så det blir frukost nån gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar