tisdag 15 maj 2012

2011 Juni-September

Sommar!
Vi var i renoveringstagen och fixade nytt räcke till balkongen. Hade tänkt att bara måla det befintliga men när vi såg vilket skick det var i var det bara att byta rubbet. Ola passade på att slipa av och måla stålbalkarna också.

Skolavslutning från första klass. Och en hel hoper glada ungar med sommarlov.






Vi har grillat hos kompisar. Varit på Lek o buslandet med ungarna. Sen var det äntligen dax för semester så vi drog som vanligt till stugan. Där var det allehanda båtutflykter, bad, solning o en massa grillning. En och annan löptur blev också av.
Vi hade rätt så uppdelad semester så att barnen skulle få vara lediga så länge som möjligt. Och slippa vara på jourdagis. Det innebar att vi bara hade 2 v tillsammans och då var vi så klart i stugan.
Annars turades vi om att vara hemma och jobba. Medan jag var hemma så revs köket i stugan och byggdes nytt. Det var nästan klart när jag kom ner igen.
Anton lärde sig cykla men krävde lite starthjälp. Lycka.


Mitt i juli åkte vi hem en sväng och påbörjade hallrenoveringen på kvällarna.

Mot slutet åkte vi tillbaka till stugan och hade underbart väder och fiskelycka. Lyckades med konststycket att få upp flera makrillar på räka. Bror och Far hälsade på och dök på dagarna. Vi grillade makrill och hade det gott.







Sen började allvaret igen. Skola och förskola, jobb o jobb o jobb. Jag beställde 15 rullar tapet som jag tapetserade hallen med. En ljust grön nyans. Nya hallmöbler kom på plats.
Ida fyllde 8 år och hade kalas här hemma med alla tjejerna i klassen. I år var det något lugnare än förra året, tur det för mammas öron.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar