tisdag 15 maj 2012

2011 Mars-maj

Ja, vad gjorde vi då?

V 11 var vi i Trysil och åkte skidor. Det var härligt men jobbigt och ganska så kallt och till o från lite väl blåsigt uppe på kalfjället. Vi delade på fm passet med skidtokarna (Tobias, Elin, Håkan och pappa) och åkte varannan dag. På em åkte vi tillsammans med barnen i selar. De lärde sig rätt snart att svänga, men stoppsladden fick vi inte till. Jag hade hand om Ida och Ola tog Anton.
Sista dagen var vi i backen till efter lunch innan vi hoppade i bilen och drog den lååånga resan hem med trötta barn och ben.
Roligt, men dyrt. 1 L mjölk kostar runt 20 sek. Bara ett exempel.
Mina nya pjäxor funkade fint och jag är himla nöjd med värmarna.




I april var vi till Skåne på bröllop. Kallt och mycket blåsigt men sol. Olas kusin Christian gifte sig med sin  Charlotte och Andersson och Larsson blev familjen Andlar. Mycket vackert brudpar!

Och ja, hon är gravid. I juni kom sen en liten goding, Max.

I slutet på april tillbringade vi en helg i stugan. Varmt o skönt i solen. O lite musselskalsrace.


Valborg tillbringades enl tradition i Vintrosa med egen brasa på dagen med korvgrillning, sedan mer grillning och avslutas med Vintrosas stora brasa och fyrverkerier på kvällen. Lyckan var stor när man fick åka traktor med morfar!
I maj var det simskoleavslutning för tjejen som lärt sig simma 10 m utan hjälp och all den vanliga aktiviteten så års. Anton hade besvär med ögonen som blev röda och kliade massa när björken blommade så han fick ögondroppar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar