tisdag 15 maj 2012

2012 Jan-april

Vintern som inte just blev nån vinter. Barnen har inte åkt några skidor eller pulka heller för den delen. Det har kommit lite snö o slaskat bort, var väl -15 som kallast några dagar men då var det ingen snö att tala om.
Jag var uppe till Romme över dagen med bror, far, syster och Håkan en dag men det är också all vintersport som har bedrivits här denna säsong. Besviket.

Under hösten fick vi veta att lillebror skaffat sig flickvän, Sandra. Roligt. De är sambos nu o så söta. Hon är en jävel på Wordfeud. Kram på er.

I mitten på januari började min nya kollega Esmeralda på jobbet. Lång inlärningsperiod har det varit men nu börjar det fungera bra.

Anton fyllde 6 år och hade racerkalas här hemma med alla 5 åringar från dagis. Full fart och fullt hus men sååå bra de lekte tillsammans. Vi behövde inte styra upp nåt alls mer än fika. :)

Februari och mars trillade på i oxveckorna. Jobba, äta, sova, laga mat, diska, städa, handla... ni vet.

I mars började våren göra sig ordentligt påmind, vi var ute o kollade på svanar och plockade blåsippor i Vintrosa. 

Vi har renoverat vårt sovrum och är sen ett par veckor inflyttade även om vi inte riktigt har bestämt oss för om vi ska ha några nya möbler. Så än så länge är det rätt så tomt på väggen in mot Anton. Vi har nu påbörjat projekt övre hall, nej nej, vi ska inte riva, bara rensa bort och möblera om. Men sååå mycket papper vi har samlat på oss! Där ska det bli tv-hörna med soffa är det tänkt sen ska vi ta fart här nere med vardags-/lekrumsprojektet efter semestern. Ola vägrar att göra det under semestern. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar