onsdag 5 augusti 2009

Anton på dagis

Första dagen på dagis för sonen idag. Pappa säger att de cyklade dit o att han utforskade stället o lekte massa med allt. Cyklade o körde bilar... De var där i 2 timmar mellan 9-11. Samma tider imorrn. Försök till lämning en stund på fredag. Lämning över lunch och vila på måndag. Så Ola kan gå med Ida till fritids då kanske... Ibland hade de varit bra att kunna dela på sig.

Nästa vecka är jag själv med semestervik på jobbet o det är 9 läkare så det är liksom inte aktuellt att ta ledigt o absolut inte på fm. Kanske kan kalla in farfar om det skiter sig...

Nu är moster snäll o är här o tar med Ida ut på lite skojiga saker medan pappa skolar in Anton. Idag hade de varit på Stora Holmen o busat. Åkt tåg o kört trampbil, gungat o allt man kan göra. Ida hade gått dit o nästan hem vad jag förstod. Fick rida lite på Elins rygg en bit sa hon.

Båda barnen var helt slut nu o somnade nästan redan i melliset o Anton hade det jobbigt med ögonen som envisades med att stänga sig när vi åt middag. De sov sött båda kl 20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar