lördag 7 augusti 2010

Tåååååg!!


Idag har äntligen Anton fått åka tåg! Och det riktigt tåg, med ånglok på veteranjärnvägen i Nora. Vi åkte till Järle ToR (med en fikapaus), kollade på loket o såg när tåget rullade iväg mot Pershyttan.
Lyckliga barn!

Sen gick vi upp till torget o åt Noraglass, ja inte Anton då. Han tyckte mest att vi var trista som inte lät han jaga kajor längs vägen när vi käkade glass. :)

Fick ett infall o drog en sväng upp till Järnboås (bara 22 km) eftersom det är Larsmäss, tänkte man kunde kolla lite. Kom på att vi hade lite dåligt med cash men ett par hundra kan man köpa nån påse godis eller nåt ändå. När vi parkerat på åkern o vandrat fram till entrén visade det sig att det var inträde 65 kr... o skulle vi betala det hade det inte blitt nåt handlat... njaaa såå gärna ville jag inte titta så då åkte vi hem.

På vägen hem åkte vi efter en mörk bil med ett egennamn som reg-skylt som åkte mestadels gränslande mittsträngen, varierade i hastighet, bromsade på konstiga ställen.... hmmmm... Höll långt avstånd. När vi kom ner i Nora tog den ett varv i rondellen o åkte tillbaka. Medelålders man körde, en kvinna i passagerarsätet. Pustade ut att de inte fortsatt mot Örebro (då hade jag tröttnat o ringt, funderade på saken) o åkte hem.

Båda barnen somnade i bilen, jag vilade ögonen lite. Stannade o tankade, svängde in på Mega o köpte regnställ. Anton vägrade vakna så Ola stannade ute med honom. Hem sen o åt en efterlängtad sen lunch. (sörjer att chilikasslern nu är slut)

Nu ikväll har vi planerat ombyggnaden av Idas rum, mätt upp Antons o vårt rum. Barnen kom lite sent i säng eftersom de sov i bilen hem ju. Ola har inte kommit ner efter Antonsövning än ... undrar om han somnat...
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar