måndag 23 februari 2009

BVC

Ida var på sista kollen på BVC idag. Pratade lite om dagis o hur det fungerar o inte fungerar. Hon är enl deras sticka 110 cm lång. Vi fick henne till 108 här hemma. Hon vägde 18,5 med klänning och stumpbyxor på så hon drog av ett halvt kilo. Hon följer sin kurva perfekt. Proportionell.

Anton hittade jag sovande på dagis så han var inte på ett strålande humör när vi var på bvc direkt. Han ville inte vara med alls. Utan stod ute vid receptionen o surade istället. Lät honom vara o tittade till honom då o då.

Ida fick spruta också. Inte roligt men hon är så duktig. Sen fick hon ett bokmärke med Ronja och Birk så då var det bra igen. Får se om det blir nåra biverkningar av det där...

Ola kom hem i hyfsad tid trots att han var ju sen imorse. Det var visst en app på g men det slutade med att den blev lap och opjouren ville göra den själv. Så han stannade hemma o duschade Ida istället. Nu jobbar han lite o tvättstugan...

Jag borde diska men ska kolla på Familjen Annorlunda först på nätet tänkte jag.
Anton gick rel lätt att lägga trots att han sovit så sent. Han tappade ju nåra timmar igår... Han sov 2010. Ida busade i duschen så hon sov en timme senare... hon lär vara trött imorrn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar