onsdag 18 november 2009

Pigga barn

Igår kväll var det gnälligt här hemma. Ont i armar/huvud/o lite varstanns, feber på dryga 38 grader. Vi bestämde att Ola skulle vara hemma men att han skulle kolla temp på dem först idag på morgonen. Så imorse var barnen feberfria o pigga... eller ja, så pigg man kan vara en regnig morgon i november kl 6... Så de fick gå iväg idag ändå. Ola med. Han var nästan lite besviken för det lät det som, hade väl sett fram emot lite sovmorgon o slappa... :)

Rätt lugnt på jobbet idag var det. Hade BET på em, men bara 45 min istället för 90 min. Chefen är en upptagen man dessa dagar.

Fortfarande vaccinbrist i länet. Nåra doser kom på em, är väl de 3500 som de ska ge imorrn på mässan plus det som bvc ska hämta typ 400. Skönt att ha det gjort. From imorrn kommer det att vara separat kö för barn 6 mån-17 år med anhöriga som då också ska prioriteras framför den andra kön av äldre vuxna. Hur de skulle prioritera dem fick vi inte veta... antar att de tänker släppa in fler ur barnkön än ur den vanliga i taget eller nåt sånt.

Lillebror blev sjuk i lördags typ när de var här på lunchen ju. Pappa kände sig smårisig då i måndags när han tog sprutan... Pratade med honom nu ikväll o han lät helrisig men sa sig just inte ha nån feber. Mamma hade också börjat hosta så smått nu ikväll. Svååårt att säga om det är en vanlig bonnförkylning eller influensan i mild form. Hur som så får vi fixa köttet själva imorrn eftersom jag inte vill ha sånn förkylning lagom tills vi ska iväg till La Stada o absolut inte vill utsätta barnen för ev influensasmitta. De har ju ännu just inget skydd av vaccinationen.
Det är ju bara 40 kg... det lär vi ju fixa... Frågan är väl vart vi gör av allt. Ola har skurat lillfrysen nu ikväll... o vår stora är inte knökfull så det kanske går. Annars får de väl komma in o hämta grejerna på senkvällen.

Nu är det sovadags. Trötter. Gillar inte november... regna regna regna grått o grått o mörkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar