tisdag 3 november 2009

Skummat, planering av livet o utvecklingssamtal

Ja, nu är det skumfogat. Det var spännande. Lite svårt att veta hur mycket man sprutar in i ett hål o hur mycket det sen kommer expandera. Så det var bara att spruta o vänta o se... (hur lät det där då?!?)

Pappa har varit här idag o satt på foder på dörrarna och fönster på utsidan samt plåtar under dörrarna och fönsterbleck. Snyggt... ska bara målas då, men han tyckte det kunde vänta tills i vår. Bra, för det är liksom lite annat att göra just för tillfället.

Imorrn kommer troligen snälla svärmor o reparationstapetserar lite. När jag kommer hem ska jag slipa o spackla sista på ytterväggen. Så blir det med slipning på torsdag eller fredag. På torsdag så är det ju after work me jobbet så då kanske jag inte ska damma ner mig innan. Nä, det får nog bli lite allmän städning/matlagning istället.

Onsdag: reparationstapet, slipa spackla
Torsdag: städa
Fredag: slipa, kontrollera spackling
Lördag: städa slipdamm, tapetsera
Söndag: tapetsera? städa mera, flytta in bordet i köket!
Måndag: städa, handla, packa
Tisdag: åka till La Stada PINK!
Onsdag: Shopping, åka hem till Byhåla, städa o fixa
Torsdag: slänga ihop en kaka, sista minuten shoppa nåt glömt? röja leksaker. Me&I party 19-
Fredag: dö i en hög i soffan efter jobbet, ta fram kött ur frysen
Lördag: fylla år, släkten på lunch kl 14
Söndag: tjaaa... vila kanske? Tvätta bilen, slipa upp portalerna o spackla dom. Putsa av fönsternischerna och olja dom. Möblera om i skåpen i köket. Röja upp i tvättstugan...

Jaa, inte är man arbetslös...

Min busunge taget i augusti...


Utvecklingssamtal med Anton... eller utan Anton som tyckte det var helkonstigt att mamma inte skulle ta med honom hem på en gång... men om Anton i alla fall. Allt bra. Låter som att vi träffar samma kille liksom. Hon fick telefonnumret till logopeden så får vi se om de lyckas etablera kontakt.
Han har varit blöjfri på dagis nu må-ti utan olyckor. Så nu kör vi så sa vi. (Funderar på att ta hem blöjorna så ingen personal drabbas av plötslig lathet... skulle väl vara om de ska på utflykt eller så då möjligen...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar