torsdag 26 november 2009

Snart helg

Äntligen lider veckan mot sitt slut. Eftersom förra helgen spenderades nån annanstanns än hemma så lider hemmet av brist på underhåll. Tvätten är i alla fall tvättad nu. Men Hubus morrar i hörnen o jagar en i hallen... Lakan har jag bytt 2 gånger denna vecka... Lilla sonen borde nog läras att gå upp o kissa. Läcka i min säng är inge skoj ju. Blääk. Men han är söt särskillt när han sover. :)

Satt o kollade igenom planerna för december o insåg genast att det där med julklappshandling borde ske per omgående för det är inte alls mycket tid att fundera på kvar ens nu.

28-29/11 Dvs nu i helgen... första advent. Prel pepparkaksbak i Lundby/lussebullebak här.. o så ska ju alla stjärnor mm upp. Gardiner i köket vore trevligt o så var det ju städningen. Men är barnen stationerade i Lundby så får vi kanske ... eh städa... i fred, eller nåt, eller också.

3/12 Jag ska på julfest med jobbet på Naturens Hus

5/12 Fira pappa o Tobias kl 14 Lunch i Vintrosa o förmodligen spenderar man ju då större delen av dagen med att vara social där. Trevligt. Presenter????
6/12 Ida på kalas 10-12... 3 småtjejer som gått ihop... Presenter??

11/12 fredag alltså, kl 19- sent är det tänkt att vi ska ha en liten träff i det gäng som vi brukade umgås i för sådär en 10 år sen eller så... Ser ut som vi kan få barnvakt. Ska bli superskoj!

12e kanske peppisbak i Vintrosa
13e Ola går på jour på em.

14/12 Luciafirande på dagis o skola. Öppet hus på fritids från 14.30. Luciatåg på dagis ute på gården 15.30 (efterföljande medhavt fika inne på dagis.) Luciatåg med F-1 i matsalen kl 16.30 m efterföljande fika (som barnen bakat) till självkostnadspris i fritidslokalen.

16/12 Lillebror blir 18 år. Hallååå?!? Var inte han typ 5 alldeles nyss??

19/12 Fira Lillebror. Ut o käka på Italiensk restaurang. Gott.
22/12 Fira farmor? Ja, lilla farmor som nu är inlagd för jag vet inte vilken gång i ordningen i höst... ska fylla 80 år då. O hon vill ju såklart bli firad på rätt dag.
23/12 Fira lillejul i Vintrosa kl 15. SysterYster ska åka hem till la Stada på julaftons morgon och jobba på kvällen.
24/12 Jul här tänkte vi för de nära o kära som vill komma.

Ojojoj...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar