söndag 10 januari 2010

Ekonomiat

Så där ja... nu är budgeten både slufört för 2009 och planerad för 2010. I stort i alla fall.
Får väl se om elbudgeten håller... elpriset på börsen (som det rörliga priset styrs av) var 14 kr/kWh här om dagen... ehhh O ja, det är fortfarande kallt som f-n. -23 igår. Idag "bara" -13,7 på dan. Men solen strålar (ja inte nu för nu är det natten) från hög blå himmel o det är såå vackert ute. Missade att ta med kameran ut idag annars hade de nog blitt fina bilder. Men kylan ska ju hålla i sig så jag får nog fler chanser. Dumt att det ska vara mörkt när man kommer hem bara då går det ju inte att ta me kameran ut. Iaf inte om man vill ha snygga bilder på solsken i snön. :)

Idag började Ola med golvlisten i köket, hann med att såga till en innan vi åt lunch och sen gick ut med bobbarna. Får se när han månne kan hinna klart. :) Det är ju en del att plugga till nu tydligen. Någon är en smula stressad över detta. Övningstenta 19/2, den får han skriva här i stan. Sen i höst kommer den stora skitläskiga tentan i Prag 8/9 sista dan på en kurs som börjar 3/9. Ev tillkommer det en tripp till Barcelona 16-20 april på EAU möte, om han får.
Alltså, Prag.... Barcelona... bah... Vart får jag åka?? ToR dagis... Sthlm om jag har tur. *muttrar*

Jag tog upp 1 kg bogstek förut, får se om den tinat tills imorrn då ska det kokas köttgryta hela kvällen.

Nu ska jag packa barnens ombyten mm sen är det kudden som gäller. Får se hur det går med dagis o skola imorrn men barnen var i alla fall glada när vi pratade om det idag. Sa till Anton när vi gick upp "imorrn ska du till dagis igen" Mmmm" "Det blir väl skoj att träffa alla kompisarna igen" "Jaaaaa!!!" :) Ida har ju längtat efter sina lekkompisar sen jul så det blir säkert plättlätt.

Tänk om man kunde få röven ur o ladda över bilderna från kamrorna också så kunde man kanske bjuda på lite julbilder. :) Kanske kommer vem vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar