tisdag 30 mars 2010

Denna vecka VAB

I natten till i fredags vaknade sonen som en liten het kamin. 39,5. Diskuterade vem som minst behövde gå till jobbet. Kom fram till att det var Ola som skulle på kurs. Väl på morgonen får han tag på farfar som inte har nåt emot att vakta sonen ett par timmar. Tack.
På fredag em hade sonen 37,4 o var som vanligt igen. I lördags kväll kroknade Ida redan vid 18 snåret. 38.4. O därikring har hon legat sen dess. Inte så påverkad, klagar lite över att hon har ont i huvet till o från men annars leker hon som vanligt här hemma. Men hon är tröttare o äter inte riktigt som vanligt så helt ok är hon inte. Hon har fått vara hemma från fritids pga detta. Anton har varit hemma med. Ola går ju jourvecka nu så det är bara för mig att snällt stanna hemma.
Dvs jobbet går på knäna o det krisar ihop sig imorrn... Så vi ringde snälla farfar igen som lovar komma nåra timmar. Anton får gå till dagis o leka av sig medan pappa sover imorrn o jag får jobba.
Sen får vi väl se hur det blir på torsdag, förhoppningsvis är hon väl feberfri till imorrn em men det är inget jag kan tro på. Kanske låter vi pappa vara hemma då eftersom då har han bara dagjour o det är ju betydligt lättare att ersätta en sån än en nattjour. Den som lever får se.

Lite synd om stumpafian är det som missar bowlingen på fritids som hon sett fram emot. Får väl gå o bowla med henne nån annan dag. Kanske tom är nån moster eller morbror som vill hänga på (?).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar