måndag 1 mars 2010

Föreningsstämma

Middagen gick fint även om vi i vanlig ordning låg typ en timme efter i förberedelserna... Barnen fick pannkaka så var de också nöjda.

Vi beviljade ekonomiansvarig (Bengt) ansvarsfrihet och beslutade om inköp av ny antenn samt att vi ska koppla på oss på den gemensamma antennen. Vi diskuterade också bilisters oskick att använda bussgatan som genväg och att Polisen faktiskt stått här nån dag o tagit folk. Vi klagade på busar som tycker det är skoj att skaka på ljudsignalen till tågen (pling pling pling) och på kommunen som inte ser till att det är fint på allmänningen utanför på sommarn utan låter bli att klippa den tills nån av oss (Bengt) ringer o klagar.
Vi pratade också om att både Kerstin o Börje och Bengt o Berit planerar utflytt... men utflyttning medges ej innevarande år.

Fick också veta att närmaste änkan snart ska flytta till nån form av demensboende. Tror de va Berit som pratat med nån dotter i det huset. Fint arkitektritat hus... men original. Behöver blåsas ut fullständigt men kan bli riktigt snyggt.

Beröm för vårt snygga kök o badrum. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar