fredag 16 april 2010

Om att dementera

Hrrrm månne är det dags att ta tag i det där med vikten som sitter runt magen när man får frågan från sköterskekollega när man ska ha... -eh inte alls.

Fö har jag idag (är på jobbet) mest rädda patienter... Sånna som kommer in o hyperventilerar lite lätt, kallsvettas och flackar med blicken, sätter sig 30 cm ovanför stolen... Aaaandaaaaassssss.... Men de lämnar mig med ett leende så det känns bra. Okej då... 5 åringen som grät hysteriskt innan log inte när hon gick men hon grät i vart fall inte.

Lugnt är det idag... -dött i jämförelse med förra fredagen, men det kvalar nog under normal fredagsbelastning. En liten chokladboll till fikat var det nån som muntrade upp oss med också. Hmmm ... hur var det nu med vikten?

Idag kommer våra fönster... de är på väg från fabriken hem till oss i detta nu. Ida leker hos en klasskompis o Ola är hemma o myser med Anton.

En joggintur står på schemat imorrn (bitti lär de bli) innan vi ska hem till M o K med lilla F o fika upp deras överblivna kalasfika. På kvällen/natten ska Ola jobba. Ev kanske jag kör en core eller nåt på kvällen istället... ska fundera på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar