söndag 11 april 2010

Pustar lite

Idag när solen sken kunde vi ju inte vara inne o städa fast det behövs nog så väl... så ut o städa i trädgårn istället.
Resultatet... ingen sörja av ruttna äpplen och löv under äppelträdet, nedklippta perenner och små lökväxter som kommit fram i ljuset därunder. Framtagna och målade trädgårdsmöbler och snart en klippt häck i en stooooor hög på plan. Har också grävt bort lite ogräs ur sanglådan och tagit bort sanden som gått vilse på utsidan av densamma. Klippt ner ett par buskar vid planket på altanen. Förberett för en pallkrageodling...

Barnen har lekt o haft skoj ute hela dan. Ida cyklade lite nu strax innan vi gick in. Ola tog bort handtaget o efter lite rädda skrik, skitläskigt ju, så cyklar hon lite... behöver övas mer på start o stopp men det kommer snaaaaart. Anton tycker det är himla orättvist att han inte har nån cykel så det ska vi råda bot på.

Vi fikade lite på altanen o Edvin kom över med en lastbil och en frontlastare som han haft i sin sandlåda men som de nu avveklar, han undrade om Anton kanske vill ha dom.... -Miiin!! A lill ha den!
Tack Edvin.

Nu ska jag strax ta o slänga in laxen i ungen o sätta på riset och medan det puttrar ska jag se till att barnen inte somnar framför Saltkråkan, plocka lite leksaker, vattna blommorna o städa badrummet.

Så, vad har ni gjort idag? :)

1 kommentar:

  1. Härligt!
    Jo vi har flängt på Marieberg och satt upp världens största studsmatta (typ), barnen cyklade lite med A och jag lagade mat :)

    SvaraRadera