tisdag 31 mars 2009

Lister

Idag har pappa varit här o satt upp taklisterna i tvättstugan. Imorrn kommer de upp i förrådet och hörnlister i tvättstugan. Sen ska det vara dax att måla golv i nåra dar.

Ola var ute till Bauhaus och försökte köpa foder o lite mer list men de var dubbelt så dyrt eller mer än på Byggmax så vi väntar tills vi kan åka dit istället, eller tills svärfar har tid att åka dit. Han var fö här o slipade lite på golvet på fm o har tagit hem brunnslocket för blästring och mönja.

Ikväll är vi trötta så det blir inte mycket gjort.

Anton hade däckat i melliset o sov när jag kom till dagis. Han somnade ändå strax före 20. Lyckades äntligen få honom att bajja ordentligt, har försökt o kommit smått ett par dar. Vill inte äta så mkt. Får se om det är bättre aptit imorrn.
Ida var trött med. Det är ju dels sommartid och dels att gå upp tiiiidigt, och det kommer bli lika tidigt både imorrn o på torsdag. För imorrn är det ju som vanligt o på torsdag ska Anton till tandis. De ringde mig vid lunch idag och erbjöd en återbudstid imorrn 1340... eh neeej det funkar inte så bra. Men torsdag morgon ska väl kunna funka, hoppas han är på bra humör bara. Ida lämnar vi på dagis först.

Nu är det dags för House.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar