torsdag 1 juli 2010

En dryg vecka i Grebbestad

...följde sedan. Inget superväder direkt men inget regn heller. Lite vind o rätt mycket moln vissa dagar. Vi har inte badat men väl hunnit fiska en del. Jag fick en liten berggylta första gången. Sista gången vi var ute fick Ola en pytte rötsimpa och strax efter drog Ida upp två större berggyltor i rask följd. En av dem hade svalt hela räkan med krok o allt så den var det en havstrut som blev MÄTT på. Han svalde den hel o blev lite lätt tjock om halsen, såg lätt kräkfärdig ut o lyfte sen tungt från vattnet. :)



Vi hann också handla lite mat på Ica Tanumshede, kolla på kläder på Sportshoppen, båtar i hamnen, stenar på stenstranden o klättra på berghällarna. Spanade på prinsessbröllop, firade midsommar med sill, nubbe o räkor (Ola) alt grillat, nubbe o vin (mig).

Sprang varsin vända runt Krossekärr gjorde jag o Ola en kväll också.

Svärpäronen gjorde oss sällskap från lördagsem. O som vanligt när vi är i farten med dem blir kvällarna sena. Ida vaknade skapligt tidigt o följde med farfar ner med frukost till farmor o en bok. Anton sov morgontimmarna hos oss.
På midsommardagen packade vi o åkte hem trots att solen sken från klarblå himmel o de var ca 25 grader. Kändes tungt men vad gör man inte för att slippa midsommartrafiken...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar