torsdag 15 juli 2010

TAKK

Jaha... så kom då inbjudan till TAKK kursen i höst. Känner oss väl fortfarande tveksamma, särskilt i o med att vi upplever att det går så mycket framåt nu men men... det är väl bara att köra på. Undrar om Skebäck blir glada när Ola behöver vara ledig på fm andra dagen...
Tisdagar 8.30-10 v 34-44 men inte v 36 blev det. Ska ta o maila chefen om tfp då. Som tur är ska ju inte barnet med så det underlättar ju i o med att vi slipper hämtning o lämning på konstiga tider.
Jag skulle ju vilja säga att det snarare är talträning han behöver, det finns program för det med o material osv... Men, men det ena utesluter väl inte det andra hoppas jag. Man kanske kan lära sig lite tecken som man kan ha nytta av annars också.

Nu ska jag ta med barnen till Rusta ska vi se om de har nåra magnetritbräden. Eller om vi måste till Lågprismagasinet alt Toys...
Flre lunch här så har jag tillsammans med barnen städat lekrummet. Huu vad det såg ut. Nu är det i alla fall så man ser ett golv. Nu är det bara resten kvar. Barnens rum, vårt sovrum, vardagsrummet o matplatsen, för att inte tala om hallen. Phuuuuuu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar