torsdag 1 juli 2010

Semesterslappisar

Är vi idag. O ja, igår med. Vädret är sådär, lite sol men massa moln runt 22 grader.
Vi har lyckats vända barnens dygn lite väl mycket så sovmorgon till 10 har vi, läggdags runt 22 följdaktligen. O så vill man slappa lite i soffan sen o kommer själv i säng runt 2 eller så. Bra bra... nej... Ska väl fixa till det vad det lider. Lite sovmorgon är ju skönt på semestern så de behöver väl inte vakna 6 direkt men... :)

Ja, hänt sen sist då?
Jo då. En massa.
14-15 var jag ledig o tog hand om barnen medan Ola jobbade eftersom dagis/fritids var stängt. Vi var bla o hälsade på dr Å som nyligen flyttat, som synes i inlägget nedan. Trevligt. Annars var det en massa "att göras" här hemma som jag fixade medan barnen lekte snällt ihop (!). Onsdagen var det jobb som vanligt. To-fr var Ola ledig eftersom han eg skulle åkt till Amsterdam men eftersom han bestämt sig för att byta arbetsplats inte behöver den kursen ju så åkte han inte.

På fredags kväll nästan direkt när jag kommit hem (packade lite bara) så åkte vi till stugan. Ingen kräkning på vägen ner. Vi åt i Karlstad o sen somnade Anton o sov större delen av vägen ner. In o bädda o lägga in honom bara.

(fortsättning följer, måste utfodra hungriga familjemedlemmar)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar