måndag 8 februari 2010

4 år

Lille sonen.
Väcktes med sång imorse 5 30... yttrade ett näääe o ville sova mera... En flaska välling senare vart det liv i barnet... PAKET!



2 tröjor med Blixten, ett par jeans, kalsoner, strumpor, en boll, wallies, o så lego frontlastaren som Ida valde. Lycka. Ville hemskt gärna ha med sin fina klocka till dagis. Lite sur men lämnade den på byrån i hallen.

Var superglad kille hela dan på dagis. Sov en stund på vilan, det behövde han nog men han somnade inte förrän efter 20 ikväll. Sa namnamnam! När han såg vad det vankades för mat på dagis (köttfärssås o spaghetti).

Hämtade en superglad kille som skuttade runt. Ännu gladare när mamma avslöjade att det fanns ytterligare ett paket hemma. Riva slita. Bilbana med Rorri! Bygga ihop o köra med bums.... tyvärr fattades det batterier men de kom hem med pappa.
Medan vi väntade både på att maten skulle bli klar o på att pappa skulle komma hem med batterierna så byggde vi ihop frontlastaren.



Sen ville man inte sluta köra ens för att äta mat. Tillslut lyckades jag locka bort honom... bilarna fick följa med till bordet.



Trött o glad kille somnade med bilarna till bilbanan i sängen.

O nu har de nya kläderna fått åka tvättmaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar